Popular Posts

Sunday, 14 October 2012

Payuda Atika Beauty untuk payudara dan pinggul menarikPayuda adalah minuman berasaskan herba dari Atika Beauty untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana ia dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.
Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP. Payuda bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya.

KEHEBATAN KANDUNGAN JUS PAYUDA:
1.      Tembikai Madu membantu mengurangkan masalah kulit dan menjadikannya lebih sihat.
2.      Pueraria Mirifica merupakan tumbuhan yang ada natural phyto-estrogen yang amat berkesan dalam memperlahankan proses penuan seperti kedutan kulit, rambut, tulang dan payu darah yang kendur. Ia juga berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit.
3.      Pueraria Lobata adalah satu herba yang berasal daripada Thailand yang mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia adalah herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Ia mengandungi Phytoestrogen memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.


KHASIAT~
ü  ~Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
ü  Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
ü  Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
ü  Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
ü  Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
ü  Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi
Harga Promosi
RM 42
Beli 3 pada harga RM120

Kos Penghantaran:
Semenanjung :RM 6
Sabah & Sarawak : RM8
Setiap pembelian melebihi RM 150,Kos Penghantaran “PERCUMA”.

Sila hubungi kami di talian 019-6853564 Untuk maklumat lanjut.
ROSSUFI NIAGA

No comments:

Post a Comment